استقبال دانش آموزان از سامانه ثبت سفارش کتب درسی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دکتر حسین طلایی زواره در جلسه شورای مدیران سازمان پژوهش صبح  روز یکشنبه 31 تیرماه 97  در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تحقق دولت الکترونیک، سامانه ثبت سفارش کتاب راه اندازی و در چند سال اخیر نواقص آن با تلاش همکاران دفتر نظارت و توزیع مواد آموزشی برطرف گردید.

وی از ثبت سفارش خرید کتاب درسی 92 درصد دانش آموزان دوره ابتدایی، 87 درصد دانش آموزان متوسطه نظری، 83 درصد هنرجویان فنی- حرفه ای و 79 درصد هنرجویان کاردانش خبر داد و اضافه نمود: برای اولین بار امسال سامانه ثبت سفارش برای هنرجویان کاردانش نیز راه اندازی شده است.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان با اشاره به جدیدالتالیف بودن کتب پایه 12 که وقت زیادی را مصروف خود ساخته است، اضافه کرد: 495 عنوان کتاب آماده سازی شده و تعدادی نیز در مراحل آماده سازی است. البته گاهی محتواها بین 20 تا 30 درصد  در مرحله اعتباری بخشی و ویراستاری دستخوش تغییر می گردد که این امر موجب تاخیر در چاپ کتاب می شود.

طلایی زواره صدور احکام کارکنان سازمان بلا فاصله پس از صدور بخشنامه دولت را یکی از دستاوردهای اداره کل امور اداری دانست که بین سایر دستگاه ها رتبه نخست را کسب کرده است.

وی تنظیم برنامه های سازمان بر مبنای بودجه ریزی عملیاتی در راستای برنامه ششم توسعه و برش سال 97 از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه معاونت توسعه و پشتیبانی دانست که صرفه جویی قابل ملاحظه ای به دنبال داشته است.