اخبار سايت

ابلاغ دستورالعمل تغییر رشته درون شاخه ای دوره متوسطه دوم

دستورالعمل تغییر رشته درون شاخه ای دوره متوسطه ابلاغ شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، دستورالعمل تغییر رشته درون شاخه ای دوره متوسطه به استان ، شهرستان، منطقه، ناحیه و کلیه واحدهای آموزشی ابلاغ شد.

مطابق این دستورالعمل کلیه مراحل تغییر رشته درون شاخه ای در پایه یازدهم مشخص شده است.

دانش‌آموزان شاخه نظری که در پایه یازدهم تحصیل می‌کنند، می‌توانند با معرفی مدیر واحد آموزشی و با موافقت کمیسیون خاص اداره آموزش و پرورش منطقه، شهر یا ناحیه، تغییر رشته دهند. آنها ابتدا باید برگه درخواست تغییر رشته خود را دو هفته قبل از شروع امتحانات خرداد یا شهریور تکمیل و بعد از تایید ولی، به مدیر واحد آموزشی تحویل دهند.

براساس این دستورالعمل برای شرکت دانش‌آموز در امتحان تغییر رشته باید محل برگزاری امتحان او متناسب با رشته‌ای که تقاضا کرده است مشخص شود و واحد آموزشی مقصد موظف است از دانش‌آموز معرفی شده برای تغییر رشته امتحان بگیرد. دانش‌آموزان هم باید در امتحان تغییر رشته شرکت و حدنصاب برخی از دورس اختصاصی پایه یازدهم را کسب کنند.

دانش‌‌آموزان و مدیران واحدهای آموزشی می‌توانند برای اطلاع از چگونگی شرکت دانش‌آموزان در امتحان تغییر رشته، تطبیق دروس و نحوه ثبت نمرات تغییر رشته و دیگر جزئیات می‌توانند دستورالعمل تغییر رشته درون‌شاخه‌ای دوره متوسطه دوم را مطالعه کنند.

بخشنامه را می توانید از اینجا مشاهد نمایید.