بازدید مدیران مدارس غیردولتی کشور افغانستان از سازمان پژوهش

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، جمعی از مدیران مدارس غیردولتی افغانستان ساعت 14 الی 16، روز دوشنبه هفدهم اردیبهشت ماه 97 با حضور در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، ضمن آشایی با فعالیت های این نهاد از انتشارات مدرسه بازدید کردند.

در این بازدید ابتدا آقای دکتر امانی مدیرکل دفتر تألیف کتابهای درسی ابتدایی و متوسطه نظری: ضمن خوشامدگویی به حضار و بویژه مهمانان افغانستانی، فعالیت‌های سازمان به ویژه دفتر تالیف را تشریح و به سئوالات حاضران پاسخ دادند.

در ادامه یکی از مدیران مدارس غیرانتفاعی افغانستانی ضمن تشریح اهداف خود از سفر به ایران افزودند: مدارس غیرانتفاعی در سال 1386 تأسیس شدند که هم اکنون به 164 مدرسه رسیده‌است  عمده این مدارس در شهر هرات می‌باشند.

وی درخواست همکاری و یاری رساندن سازمان به مدارس افغانستان بویژه مدارس مذکور، خریداری تجهیزات و وسایل آموزشی، ارتقاء ظرفیت مدیران و معلمان با همکاری کنسولگری فرهنگی دو کشور، ارائه کتب درسی، فیلم‌های آموزشی از طرف سازمان برای الگو سازی، اعطاء بورسیه تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس برای معلمان و مدیران مدارس، برگزاری اردوهای آموزشی و تفریحی برای معلمان و دانش‌آموزان خصوصی، بازدید از مکان‌های آموزشی و علمی و تفریحی از دیگر علل سفر به ایران برشمرد.

دکترمحمود امانی طهرانی ضمن اعلام آمادگی در زمینه‌های پیشنهادی و درخواست مدیران به جزء اعطاء بورسیه تحصیلی، به تشریح بخشی از سند تحول و بنیادین آموزش و پرورش و معرفی مجلات رشد و انواع آن پرداخت و اضافه نمود: مدیران می توانند با مراجعه به سایت دفتر تآلیف و دسترسی آسان، کتب درسی و کمک‌ درسی و آموزشی را به صورت رایگان دانلود نمایند.

در  ادامه مدیران خواستار راهکارها و برنامه‌های آموزشی ایران شدند تا در این مدارس بکارگرفته شود و در پایان طبق هماهنگی‌های بعمل آمده، مدیران مدارس غیردولتی کشور افغانستان از نمایشگاه و فروشگاه انتشارات مدرسه بازدید نمودند.

این برنامه بازدید در ساعت 16:55 پایان پذیرفت.