کتاب سبک زندگی و خانواده برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم تدریس می شود

حجت‌الاسلام والمسملین محی‌الدین بهرام‌ محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد تغییرات کتاب‌های درسی پایه دوازدهم اظهار کرد: از سال آینده با استقرار پایه دوازدهم در مدارس درسی به نام سبک زندگی و خانواده برای دانش‌آموزان تدریس می‌شود که این درس در کتاب جداگانه ای به تفکیک ویژه دختران و پسران خواهد بود.

وی ادامه داد: سعی شده محتوای آموزشی این کتاب به صورت داستانی باشد و دانش‌آموزان در هر درس داستان را تکمیل کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تصریح کرد: تمام موضوعات درسی این کتاب به طور داستانی خواهد بود و تکمیل پایان داستان به عنوان فعالیت دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدیان به موضوعات درس سبک زندگی و خانواده اشاره و اظهار کرد: موضوعاتی همچون ازدواج، دوست داشتن، ایفای نقش در خانواده، مواجهه با مشکلات خانوادگی و راهکارهای رفع آن و چگونگی گفتگو با اعضای خانواده در این درس گنجانده شده است که از سال تحصیلی 98_97 برای دانش‌آموزان ارائه خواهد شد.