دیدار دبیر کنفرانس بین المللی «علم و فناوری» چین با مدیر کل دفتر تالیف کتب درسی

صبح روز سه شنبه 96/05/17 دبیر کنفرانس بین المللی «علم و فناوری» جمهوری خلق چین با حضور در دفتر تالیف کتب درسی ابتدایی و متوسطه نظری با دکتر محمود امانی طهرانی و دکتر حسین شجایی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان دیدار و حول محورهای مورد علاقه دوکشور در رابطه با پروژه فرهنگی عظیم «احیاء جاده ابریشم» تبادل نظر نمودند.

شایان ذکر است: در این نشست که به ریاست دکتر امانی طهرانی مدیرکل محترم دفتر تالیف کتب ابتدایی و متوسطه نظری برگزار شد، دکتر حسین شجایی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان حضور داشتند. همچنین اعضای هیات چینی حاضر در این نشست نیز عبارت بودند از رئیس مرکز بین المللی کنفرانس علم و فناوری، رئیس دپارتمان استانداردسازی، رئیس دپارتمان موزه تکنولوژی، رئیس دپارتمان کودک و نوجوان و دبیر کنفرانس بین المللی علم و فناوری جمهوری خلق چین.

براي مشاهده ساير عكس ها اينجا كليك نماييد.