در تدوين كتب درسي حوزه علوم انساني و معارف اسلامي با حوزه‌هاي علميه مشورت مي‌كنيم

رئيس سازمان پژوهش وبرنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش وپرورش، گفت: تدوين كتاب‌هاي درسي درآموزش و پرورش براساس سياست هاي كلان و اسناد بالادستي انجام مي‌شود.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، پيش از ظهر امروز حجت الاسلام والمسلمين محي الدين بهرام محمديان در نشست مشترك اعضاي ستاد همكاري‌هاي حوزه هاي علميه و آموزش وپرورش در ساختمان مركزي وزارت آموزش و پرورش اظهاركرد: در تدوين كتاب‌هاي درسي حوزه علوم انساني و معارف اسلامي با صاحب نظران حوزه هاي علميه مشورت مي‌كنيم.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي، تصريح كرد: حوزه‌هاي علميه بايد طلابي را تربيت كنند كه داراي تخصص در حوزه تربيتي و تعامل خوب با دانش آموزان باشند.

وي همكاري و هم زباني بين حوزه‌هاي علميه و آموزش وپرورش را ضروري دانست و عنوان كرد: آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه بايد با يكديگر در جهت تحقق اهداف تعليم و تربيت همكاري و تعامل داشته باشند.

محمديان گفت: بررسي بازخورد عملكرد روحانيون در مدارس و مقايسه مدارس داراي روحاني با ساير مدارس مي تواند در برنامه ريزي‌هاي ستاد همكاري‌هاي حوزه علميه و آموزش وپرورش ملاك عمل قرار گيرد