اميري‌نيا از نشست برنامه‌ريزي همايش ملي آمادگي‌دفاعي خبر داد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، کوروش امیری نیا معاون دفتر تالیف کتب درسی متوسطه نظری اظهار کرد: نشست برنامه ریزی همایش ملی آمادگی دفاعی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکترمحمدیان، دکتر بارانی، سردار رودکی، دکتر قهرمانی،  در این جلسه که ساعت 8 صبح امروز(سه شنبه 27 تیرماه) در اتاق جلسات ریاست سازمان برگزار شد، دکتر محمدیان با اشاره به حدیث «بَادِرُوا أَوْلَادَکُمْ بِالْحَدِیثِ قَبْلَ أَنْ یَسْبِقَکُمْ إِلَیْهِمُ الْمُرْجِئَةُ» اظهار کرد: تربیت فرزندان نیازمند استفاده از پدیده ها و روش های نو است. پدیده های نو دل ها را می رباید و ما قبل از آنکه دیگران فرزندانمان را ببرند، خودمان باید با استفاده از ابزار و تکنیک های نو آنها را جذب کنیم. زیرا در این میدان مسابقه رقبا بیکار نمی نشینند.

وی با استناد به فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری اضافه کرد: ایشان مکررا درمورد نفوذ، تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و... به مسئولین به ویژه متولیان امور فرهنگی هشدار داده اند. سرمایه های ارزشمندی در کشور وجود دارد که باید نقد شود. لذا باید با همفکری و برنامه ریزی مناسب آن را نقد و مورد استفاده قرار داد.

دکتر محمدیان با بیان این مطلب که دفاع مقدس در همه دنیا با هر رنگ، نژاد و دین مقبولیت دارد، ادبیات دفاع مقدس را گنجینه ای ارزشمند و پایان ناپذیر توصیف کردند که همه وظیفه دارند ضمن حفاظت از آن زمینه انتقال آن را به نسل های بعد را فراهم نمایند.

وی برگزاری نشست های تخصصی مشترک و جلسات هماهنگی بین نهادهای پژوهشی را گامی موثر در ارتقاء کیفیت آثار و خلق ادبیات مرتبط با دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس، شعر دفاع مقدس، خط، نقاشی، گالری عکس، گالری موسیقی مرتبط با دفاع مقدس، صفحه خاطره نویسی، فیلم های مناسب، بازی های رایانه ای و... می تواند در جذب مخاطبان با ذائقه های متفاوت اثر بخش باشد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ضمن معرفی شبکه ملی رشد به عنوان بستری مناسب برای انتقال ارزش های دفاع مقدس، یادآور شد: تولید محتوای متنوع، مناسب با توجه به مقتضیات سن کودکان و نوجوانان می تواند از این بستر که بیش از 600 هزار بیننده دارد، گامی اثربخش و قابل توجه محسوب گردد.

وی نگارش و مستند کردن ابتکارات و ابداعات رزمندگان در طول 8 سال دفاع مقدس را اقدامی موثر در ماندگاری این آثار برشمرد و افزود: همانگونه که داستان آرش کمانگیر می تواند اثر الگویی داشته باشد، زندگینامه شهید باکری،  شهیدهمت،  شهیده سهام خیام، شهید فهمیده، شهید بهنام محمدی و... می تواند برای دانش آموزان جالب و جاذب باشد.