كتاب‌هاي جديد درسي به‌مطالبه برنامه درسي ملي و سند تحول بنيادين پاسخ مي‌دهد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان كرد: دانش آموزان امروز بايد به سواد رسانه اي مجهز باشند

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر تجهيز دانش آموزان به سواد رسانه اي تأكيد كرد

به گزارش مركزاطلاع رساني وروابط عمومي وزارت آموزش وپرورش به نقل از معاونت آموزش متوسطه ،علي زرافشان اظهار كرد: كتب درسي جديد به نوعي به مطالبه برنامه درسي ملي و سند تحول بنيادين پاسخ مي دهد تا دانش آموز را براي زندگي در جامعه آماده كند.

وي ادامه داد: در كتاب سواد رسانه اي مطالبي مطرح شده تا دانش آموز امروز علاوه بر زندگي در دنياي حقيقي بتواند وقت بيشتري را در دنياي مجازي بگذراند، لذا بايد دانش آموز به سواد رسانه اي مجهز باشد.

زرافشان افزود: كار سواد رسانه از دوره ابتدايي با درس تفكر و پژوهش آغاز شده و اكنون اين درس به طور خاص در پايه دهم خود را نشان داده است يا درس محيط زيست كه يكي از چالش هاي جامعه نيز هست، مورد توجه ويژه قرار گرفته است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بيان كرد: در بحث سلامت كه جنبه پيشگيرانه دارد، براي افزايش آگاهي هاي بهداشتي دانش آموزان با صرف هزينه كمتر درمان، توجه خاصي صورت گرفته و كتب جديد التاليف با اين موضوعات بسيار ضروري است.

وي تصريح كرد: اخيرا يك همايش ملي سواد رسانه اي برگزار شد كه در آن كتاب سواد رسانه اي مورد توجه جدي دست اندركاران سواد رسانه اي كشور قرار قسمتي از برنامه اين همايش نيز به بحث كتاب درسي سواد رسانه اي اختصاص يافت.