آموزش تاريخ در مدارس

انجمن ايراني تاريخ، همايش آموزش تاريخ در مدارس را 7 ارديبهشت 1396 برگزار مي‌كند. آموزش تاريخ و هويت‌بخشي‌، روش‌هاي نوين آموزش تاريخ و نقش معلم در آموزش تاريخ از جمله محورهاست.

دنياي مجازي و آينده آموزش مدرسه‌اي

دكترمحمد رضايي پيرامون بازي‌هاي رايانه‌اي به تاريخ 4/11/95 در موسسه رحمان سخن مي‌گويد.

گفت‌وگو، راه يادگيري و پيشرفت

كانون گفت‌وگو، كارگاه بازآفريني مهارت‌هاي گفت‌وگو را در روزهاي 14، 15، 21 و 22 بهمن 1395 برگزار مي‌كند.

انجام تحقيق كيفي با تاكيد بر چهار نمونه كلاسيك كيفي

دكترعباس كاظمي، 1 بهمن 1395 انجام تحقيق كيفي با تاكيد بر چهار نمونه كلاسيك كيفي را آموزش مي‌دهد.

چالش‌هاي اجتماعي نظام آموزش در ايران

سمينار «چالش‌هاي اجتماعي نظام آموزش در ايران» 22/10/95 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار مي‌شود.

از انشانويسي به نويسندگي

دكتر يزدان منصوريان دانشيار دانشگاه خوارزمي، علي‌اكبر زين‌العابدين روزنامه‌نگار و نويسنده كودك و احمد درخشان دبير درس انشا در تاريخ 21/10/95 دربارۀ بايدهاونبايدهاي زنگ انشا سخن مي‌گويند.

جايگاه ادبيات داستاني در آموزش زبان و ادبيات فارسي

دكتر قدم‌علي سرامي، 14 دي1395، جايگاه ادبيات داستاني در آموزش زبان و ادبيات فارسي را بررسي مي‌كند. واحد تحقيق، توسعه و آموزش زبان و ادبيات فارسي دفتر تاليف ميزبان اين نشست است.

نسبت برنامه درسي ملي با رسانه

دكتر شهناز هاشمي از ساعت 13:30 تا 15:30 سه‌شنبه 30 آذر1395، به نسبت برنامۀ درسي ملي با رسانه مي‌پردازد. پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ميزبان علاقه‌مندان در اين نشست است.

كج‌فهمي‌هاي رايج در يادگيري مفاهيم فيزيك و راه‌كارهايي براي اجتناب از آن‌ها

انجمن فلسفۀ تعليم و تربيت ايران، 5 دي1395، نشست «كج‌فهمي‌هاي رايج در يادگيري مفاهيم فيزيك و راه‌كارهايي براي اجتناب از آن‌ها براساس ديدگاه ماري هسه» را با ارائۀ سعيده باقري برگزار مي‌كند. پژوهش حاضر به لحاظ مصداق به مفاهيم علمي مطرح در درس فيزيك دورۀ متوسطه دوم محدود است.

ارتقاي كيفيت آموزش برمبناي درك و فهم جهاني براي زيست بهتر

انجمن علمي‌آموزشي معلمان فيزيك شهر تهران براي همايش «ارتقاي كيفيت آموزش برمبناي درك و فهم جهاني براي زيست بهتر» فراخوان مقاله داد و تا 24 دي 1395 آثار پژوهش‌گران را مي‌پذيرد.

دومين همايش توسعه عدالت آموزشي

دومين همايش از سلسله همايش‌هاي پرسش‌محور «توسعه عدالت آموزشي» دوشنبه ۲۹ آذر 1395 از ساعت ۷:۴۵ تا ۱۷ در تالار توراني دانشگاه الزهرا(س) برگزار مي‌شود.

نقد و تحليل ارزش‌يابي توصيفي در دوره ابتدايي

نشست نقد و تحليل ارزش‌يابي كيفي‌توصيفي در دوره ابتدايي از ساعت 14 تا 16 يك‌شنبه 5 دي 1395 در محل خانه انديشمندان علوم انساني برگزار مي‌شود.

جنسيت و جامعه در ايران

ويليم فلور جامعه‌شناس هلندي، ايران‌شناس و استاد دانشگاه گزارش پژوهش خود را با عنوان جنسيت و جامعه در ايران چهارشنبه 24 آذر 1395 در محل ساختمان آرشيو ملي ارائه مي‌كند.

اخلاق و جامعه ايراني

اولين همايش ملي اخلاق و جامعه ايراني سه شنبه 30/9/95 در محل تالار همايش‌هاي پژوهشكده فرهنگ، هنر و معماري جهاد دانشگاهي تهران برگزار مي شود.

نيازسنجي آموزشي به‌روش DACUM

كارگاه نيازسنجي آموزشي به‌روش DACUM با اجراي دكتر محبوبه خسروي و دكتر ماني آرمان، ۲۴ آذر۱۳۹۵ در دانشكده روان‌شناسي و علوم تربيتي دانشگاه علامه طباطبائي(ره) برگزار مي‌شود.

صفحات : [1] 2 3 4 5 6