دومين همايش ملي تمدن نوين اسلامي

تحول در علوم تربيتي و تمدن نوين اسلامي، الزامات تربيتي تحقق تمدن نوين اسلامي در زيرنظام‌هاي آموزش‌وپرورش، تربيت مشرقي به‌روايت كُربن به‌مثابه پشتوانۀ معنوي تمدن نوين اسلامي از مقاله‌هاي اين همايش است.

سهم آموزش‌وپرورش در اصلاح يا بهبود خلقيات ايراني

دكتر مقصود فراستخواه به بررسي سهم آموزش‌وپرورش در اصلاح يا بهبود خلقيات ايراني مي‌پردازد. فراستخواه، نويسنده كتاب «ما ايرانيان» است.

گفت‌وگو و ديگري

پنجمين گردهمايي سالانه كانون گفت و گو باعنوان «گفت‌وگو و ديگري»، با حضور دكترمحسن رناني، دكتررسول رسولي‌پور و دكترمهدي مجاهدي پنجشنبه 5 اسفند 1395 برگزار مي‌شود. حضور براي عموم آزاد و رايگان است.

جايگاه آموزش مداوم در آموزش‌وپرورش و سازمان‌ها

ميزگرد جايگاه آموزش مداوم در آموزش‌وپرورش و سازمان‌ها باحضور دكترمحمود اماني‌طهراني مديركل دفترتاليف 4 اسفند 1395 در اهواز برپا مي‌شود.

سبك‌زندگي و سلامت‌كودك

مؤسسۀ‌رحمان به‌واكاوي تغييرات و پيامدهاي سبك‌زندگي كودكان مي‌پردازد. دكترمصطفي‌معين به‌تاريخ 2/12/95 سبك‌زندگي و سلامت‌كودك را بررسي مي‌كند.

روان‌شناسي مدرسه

سومين همايش «روان‌شناسي مدرسه» 26 بهمن1395، در دانشگاه الزهرا(س) برگزار مي‌شود. ارتقاء كيفيت يادگيري، آموزش ياري و يادگيري و مديريت و رهبري در مدرسه از جمله عناوين نشست‌هاي نه‌گانۀ اين همايش است.

تعليم‌وتربيت، خودآگاهي و عمل اجتماعي

كراسيمير استويانف، 30 بهمن1395، كارگاه «تعليم و تربيت، خودآگاهي و عمل اجتماعي؛ رويكردي نوهگلي» را در دانشكدۀ علوم تربيتي و روان‌شناسي دانشگاه تهران برگزار مي‌كند.

سارِ زمستان

اين كنفرانس پيرامون موضوع تكنولوژي، 6 اسفند 1395 از ساعت 14 تا 18 در سالن كنفرانس موزه ملي ايران برگزار مي‌شود.

برنامه دومين همايش‌ ملي جامعه و تعليم ‌و تربيت

دومين همايش ملي جامعه و تعليم‌وتربيت در تاريخ 26/11/95 به‌ميزباني دانشگاه خوارزمي برگزار مي‌شود.

همايش جهاني خواندن

دومين دوسالانۀ همايش جهاني خواندن 12 و 13 ارديبهشت1396 در دانشگاه كردستان برگزار مي‌شود. خانواده و خواندن هم‌چنين نظام آموزش‌وپرورش و خواندن از محورهاي آن است.

اصول و مباني يادگيري، تدريس و سنجش

دكتر علي نوري، 30 بهمن1395، اصول و مباني يادگيري، تدريس و سنجش را با تأكيد بر جنبه‌هاي عصب‌شناختي در پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات‌فرهنگي آموزش مي‌دهد.

زن و سبك‌زندگي ايراني - اسلامي در آموزش زبان‌انگليسي

كرسي زن و سبك زندگي ايراني و اسلامي در آموزش زبان انگليسي؛ چالش‌هاي پيش روي مدرسان و فراگيران، 19بهمن1395 با ارائۀ دكترفهيمه پارسائيان و نقادي دكتر اعظم سازور و دكترسهيلا صلاحي برپا مي‌شود.

نخستين كنفرانس تجربيات خلاقانه آموزشي معلمان شيمي شمال كشور

دبيران شيمي استان‌هاي مازندران و گيلان و گلستان، 1 ارديبهشت 1396 گردهم مي‌آيند تا تجربه‌هاي آموزشي خلاقانه‌شان را در زمينۀ برنامه‌ريزي، ارزش‌يابي و روش تدريس شيمي مروركنند و به اشتراك بگذارند.

ادبيات انقلاب اسلامي در برنامۀ درسي فارسي

گروه تحقيق، توسعه و آموزش زبان و ادبيات فارسي دفترتاليف در چهارمين نشست خود، ادبيات انقلاب اسلامي در برنامۀ درسي فارسي را توسط دكتر محمدرضا سنگري، در تاريخ 19 بهمن1395 بررسي مي‌كند.

آموزش‌رياضي و بررسي چالش‌هاي آن

چهارمين همايش آموزشي «آموزش‌رياضي و بررسي چالش‌هاي آن» 28 بهمن ماه 1395، با حضور دكتر ابراهيم ريحاني دكتراي آموزش‌رياضي از مسكو و رئيس‌گروه‌رياضي دفترتاليف در استان سيستان و بلوچستان برگزار مي شود.

صفحات : [1] 2 3 4 5 6 7 8