تدوین چهارچوب راهنمای فعالیت های یادگیری زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه

نشست ارائه یافته های پژوهشی «تدوین چهارچوب راهنمای فعالیت های یادگیری زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه» ساعت 9:30 الی 11:30 روز یکشنبه 29 مرداد ماه 96 در سالن جلسات پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به نشانی خیابان ایرانشهر شمالی، کوچه شهید دهقانی نیا(خسرو سابق) برگزار می شود.
این گزارش می افزاید: مقدم کلیه علاقه مندان به ویژه دبیران زبان انگلیسی را گرامی می داریم.

طراحی چارچوب و راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری بر اساس اسناد تحولی

نشست علمي يك روزه طراحی چارچوب و راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری بر اساس اسناد تحولی، يك شهريور ماه 96 با حضور سخنراني دكتر محمود اماني تهراني، دكتر ميترا دانشور و ... در خصوص اشاعه دانش برنامه ریزی درسی برگزار مي شود. همچنين در ادامه به نقد و بررسي موضوع به اهتمام دكتر مهر محمدي ادامه خواهد داشت.
برای مشاهده ی پوستر همایش اینجا کلیک نمایید

پنجمین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و آموزش در ایران، توسط انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین 23 ارديبهشت 1396 برگزار مي شود
برای مشاهده ی پوستر همایش اینجا کلیک نمایید

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین درحوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران، 8 اسفند 1396 برگزار مي شود

اولین همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت

اولین همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت توسط آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس در تاريخ 23 آذر 1396 برگزار مي گردد

اولین همایش ملی یافته های نوین روانشناسی تربیتی و چالش های پیش رو

اولین همایش ملی یافته های نوین روانشناسی تربیتی و چالش های پیش رو توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در تاريخ 3 اسفند 1396 برگزار مي گردد

اولين كنفرانس بين المللي آموزش و پرورش تطبيقي

اولين كنفرانس بين المللي آموزش و پرورش تطبيقي توسط دانشگاه لرستان در آذر ماه 1396 برگزار مي شود

آموزش حقوق شهروندي

همايش ملي آموزش حقوق شهروندي، آبان1396 با دبيري علمي دكتر سيروس اسديان برگزار مي‌شود. حقوق شهروندي در نظام آموزش‌وپرورش و برنامۀ درسي از محورهاي همايش است.

نظام آموزشي سوئد

دكتر دلفي 30 تير1396 به واكاوي ابعاد نظام آموزشي سوئد مي‌پردازد.

تحليل فمينيستي برنامه‌درسي

نشست مجازي انجمن مطالعات برنامۀ‌درسي ايران باعنوان «تحليل فمينيستي برنامه‌درسي» برگزارمي‌شود. دكتر روح‌اله آقاصالح، پژوهشگر پسادكتري دانشگاه ايالتي جورجيا در آمريكا در حوزۀ تعليم و تربيت زنان، در اين نشست در پي پاسخ به اين سؤال است كه «فمينيسم در برنامه‌درسي به چه كارمي‌آيد؟» اين نشست مجازي، 19 تير 1396، ساعت 22 در گروه انجمن مطالعات برنامۀ‌درسي ايران به‌نشاني زير برگزارمي‌شود:

تاريخ و تحول نظام آموزش هند

رضا نكير دانشجوي دكتري برنامه‌ريزي درسي، تاريخ و تحول نظام آموزش هند را مرور مي‌كند. انجمن مطالعات برنامۀ درسي ايران، اين نشست را به‌تاريخ 17 تير1396 در خانۀ انديشمندان علوم انساني برگزار مي‌كند.

طراحي و اعتباريابي برنامه‌درسي براي آموزش ارزش خويشتن‌باني

ساعت ۱۵ مورخ ۱۰تير۱۳۹۶ در دانشگاه تربيت مدرس، از رسالۀ دكتري با عنوان «طراحي و اعتباريابي برنامه درسي براي آموزش ارزش خويشتن‌باني در دانش‌آموزان سنين ۱۴-۷ سال» دفاع مي‌شود.

فضاي مجازي و فلسفۀ تربيت

نهمين همايش انجمن فلسفۀ تعليم و تربيت ايران با عنوان «فضاي مجازي و فلسفۀ تربيت»، 7 و 8 ارديبهشت1397 با دبيري علمي دكتر يحيي كاظمي و به ميزباني دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار مي‌شود. سند تحول بنيادي آموزش و پرورش و فضاي مجازي از محورهاي اين همايش است.

اخلاق حرفه‌اي در مدرسه

مركز آموزش نيروي انساني شهيد مهدوي، 11تير1396 دورۀ آموزشي «اخلاق حرفه‌اي در مدرسه» را با تدريس دكتر احد فرامرز قراملكي، ويژۀ معلمان برگزار مي‌كند.

كنفرانس آموزش و كاربرد رياضيات

اولين كنفرانس آموزش و كاربرد رياضيات 22 و 23 تيرماه 1396 در كرمانشاه برگزار مي‌شود.

صفحات : [1] 2 3