بیست‌وپنجمین گردهمایی دانش‌آموزی فیزیک ایران در دانشگاه شهید بهشتی

بیست‌ و پنجمین «گردهمایی دانش‌آموزی فیزیک ایران» دوم و سوم آذرماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود؛ دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم از سراسر کشور می‌توانند در 4 حوزه، اثر علمی ـ آموزشی به این گردهمایی ارسال کنند.
ین گردهمایی توسط انجمن فیزیک ایران با همکاری گروه تارات (توسعه و ارتقا روش‌های آموزشی و توانمندسازی) برگزار می‌شود؛ مهلت ارسال آثار 10 آبان‌ماه اعلام شده است و به بهترین اثر جایزه بزرگ روزبه اهدا می‌شود.
دانش‌آموزان پایه هفتم تا دوازدهم می‌توانند بصورت فردی یا گروهی(تا 4 نفر) آثار خود را ارسال نمایند و دبیران فیزیک مدارس یا مربیان پژوهشی آن‌ها را راهنمایی و همراهی کنند؛ ارسال آثار در این گردهمایی بدون هزینه بوده و جهت حضور در گردهمایی برای دانش‌آموزان ممتاز و مستعد 50 درصد تخفیف و برای دانش‌آموزان مناطق محروم، رایگان لحاظ شده است.
جهت اطلاع از جزئیات بیشتر این گردهمایی به سایت انجمن فیزیک ایران مراجعه کنید.

سومین همایش بین‌المللی شمس و مولانا

این همایش که از ۱۵ مهر در خوی آغاز شد و تا ۱۶ مهر ادامه دارد، ۱۸۰ مقاله از پژوهشگران به دبیرخانه ارسال شده است که ۱۲ مقاله برتر در همایش ارائه می شود؛ مهم‌ترین محورهای آثار ارائه شده عبارتند از:
_ مولوی در مقالات شمس
_ عرفان و اندیشه و ادب در مقالات شمس
_ شمس در آثار مولوی
لازم به ذکر است که این همایش با همکاری کمیسیون ملی یونسکو- ایران، پژوهشگاه علوم انسانی کشور و تولیت بارگاه شمس تبریزی برگزار مي شود.
برای مشاهده ی پوستر همایش اینجا کلیک نمایید

اولين همايش زمين شناسي"منابع معدني ،زير بناي تمدن وتوسعة صنعتي"

اولين همايش زمين شناسي سال تحصيلي 97-96
"منابع معدني ،زير بناي تمدن وتوسعة صنعتي"
در چارچوب كتاب جديدالتاليف زمين شناسي يازدهم با حضور استاد گرامي دكتر مدبري برگزار مي گردد.

تدوین چهارچوب راهنمای فعالیت های یادگیری زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه

نشست ارائه یافته های پژوهشی «تدوین چهارچوب راهنمای فعالیت های یادگیری زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه» ساعت 9:30 الی 11:30 روز یکشنبه 29 مرداد ماه 96 در سالن جلسات پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به نشانی خیابان ایرانشهر شمالی، کوچه شهید دهقانی نیا(خسرو سابق) برگزار می شود.
این گزارش می افزاید: مقدم کلیه علاقه مندان به ویژه دبیران زبان انگلیسی را گرامی می داریم.

طراحی چارچوب و راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری بر اساس اسناد تحولی

نشست علمي يك روزه طراحی چارچوب و راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری بر اساس اسناد تحولی، يك شهريور ماه 96 با حضور سخنراني دكتر محمود اماني تهراني، دكتر ميترا دانشور و ... در خصوص اشاعه دانش برنامه ریزی درسی برگزار مي شود. همچنين در ادامه به نقد و بررسي موضوع به اهتمام دكتر مهر محمدي ادامه خواهد داشت.
برای مشاهده ی پوستر همایش اینجا کلیک نمایید

پنجمین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و آموزش در ایران، توسط انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین 23 ارديبهشت 1396 برگزار مي شود
برای مشاهده ی پوستر همایش اینجا کلیک نمایید

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین درحوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران، 8 اسفند 1396 برگزار مي شود

اولین همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت

اولین همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت توسط آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس در تاريخ 23 آذر 1396 برگزار مي گردد

اولین همایش ملی یافته های نوین روانشناسی تربیتی و چالش های پیش رو

اولین همایش ملی یافته های نوین روانشناسی تربیتی و چالش های پیش رو توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در تاريخ 3 اسفند 1396 برگزار مي گردد

اولين كنفرانس بين المللي آموزش و پرورش تطبيقي

اولين كنفرانس بين المللي آموزش و پرورش تطبيقي توسط دانشگاه لرستان در آذر ماه 1396 برگزار مي شود

آموزش حقوق شهروندي

همايش ملي آموزش حقوق شهروندي، آبان1396 با دبيري علمي دكتر سيروس اسديان برگزار مي‌شود. حقوق شهروندي در نظام آموزش‌وپرورش و برنامۀ درسي از محورهاي همايش است.

نظام آموزشي سوئد

دكتر دلفي 30 تير1396 به واكاوي ابعاد نظام آموزشي سوئد مي‌پردازد.

تحليل فمينيستي برنامه‌درسي

نشست مجازي انجمن مطالعات برنامۀ‌درسي ايران باعنوان «تحليل فمينيستي برنامه‌درسي» برگزارمي‌شود. دكتر روح‌اله آقاصالح، پژوهشگر پسادكتري دانشگاه ايالتي جورجيا در آمريكا در حوزۀ تعليم و تربيت زنان، در اين نشست در پي پاسخ به اين سؤال است كه «فمينيسم در برنامه‌درسي به چه كارمي‌آيد؟» اين نشست مجازي، 19 تير 1396، ساعت 22 در گروه انجمن مطالعات برنامۀ‌درسي ايران به‌نشاني زير برگزارمي‌شود:

تاريخ و تحول نظام آموزش هند

رضا نكير دانشجوي دكتري برنامه‌ريزي درسي، تاريخ و تحول نظام آموزش هند را مرور مي‌كند. انجمن مطالعات برنامۀ درسي ايران، اين نشست را به‌تاريخ 17 تير1396 در خانۀ انديشمندان علوم انساني برگزار مي‌كند.

صفحات : [1] 2 3