نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر می شود.

ناشناس         21 مرداد 1397
کتاب هااا حجمش رو کم کنید مخصوصا ریاضی تشکر تشکر

بختيارکوليوند         20 مرداد 1397
با سلام و عرض ارادت و خسته نباشید خدمت اساتید و مؤلفین محترم. در مورد کتاب شیمی دوازدهم عرض کنم که با توجه به نظر خواهی كه داشتیم ، اولاً حجم کتاب زیاد هستش ( البته این اشکال در مورد شیمی یازدهم هم وارد هست ) ، ثانیاً خیلی زیاد به مبحث پليمرها پرداخته شده ، چرا که شیمی یازدهم هم یک فصل تمام در این مورد هست.

لاچین جعفری         19 مرداد 1397
با سلام در مورد تغییر ساختار کلی کتاب هندسه و ویرایش جدید آن بسیار ازتون ممنونم اما ای کاش تمارین بهتری در انتهای کتاب آورده می شد

alireza taghi pour         18 مرداد 1397
سلام چرا دروس اختصاصی دوازدهم تجربی رو نمیزارید ( منظورم فایل قابل استنادش هست ) واقعا دیر شده بچه ها کنکور دارن ، چرا نسبت به آینده بچه ها بی توجه هستید ؟!!!

حافظ سلطانی محمدی         14 مرداد 1397
با سلام و خسته نباشید. کدام دروس پایه دوازدهم خودخوان هستند؟؟در جدول عناوين كتب وساعات تدريس، خبری از این موضوع نیست.آیا خودخوان بودن بعضی دروس صحت ندارد؟

بهروز بنیادی         8 مرداد 1397
سلام , در فیزیک سال دوازدهم فصل ۵ جای مدل استاندارد ذرات شدیدا خالی است لطفا در فصل بعدی یعنی فصل ششم یا همین فصل قرار دهید.

سیدمحمد طباطبائی         8 مرداد 1397
با سلام و احترام بنده دبیر فیزیک از مشگین شهر هستم مطالب نوسان وامواج و برهم کنش امواج به نظرم با نظم و ترتیب کتاب سال چهارم بهتر بود اینگونه که در پیش نویس آورده شده جالب نیست.باتشکر فراوان از زحمات شما بزرگواران.

پریا جانی         8 مرداد 1397
حجم شیمی و زیست رو نمیشه کم‌تر کنین.خیلی زیاده و سخته واسه سال آخر.

امیر مسعودی         4 مرداد 1397

بهنام باتوانی         2 مرداد 1397
باسلام و عرض احترام؛ به نظر بنده بهتر بود درمورد دودمانه در ژنتیک زیست دوازدهم هم حرف هایی زده میشد تا این مبحث مهم از کتب درسی حذف نشود؛ در ضمن به نظر بنده کمی مبحث حرکت شناسی از فیزیک نیز ساده گرفته شده است؛ بهتر است در آنها نیز تجدید نظری اعمال شود و همینطور اگر مباحثی از دروس فیزیک و شیمی را به کاربردهای روزمره در زندگی نیز تعمیم دهید، بسیار خوب است. بهنام باتوانی/توابع اصفهان

علیرضا          1 مرداد 1397
سلام چرا بقیه پیشنویس ها رو نمی گذارید.خیلی وقت منتظریم. هنوز بعضی از درسها تکلیفشون مشخص نیست.

شایان کریمی فرد         31 تير 1397
تشکر فراوان از مولفین محترم کتاب های حجم مناسب و سازگار با زنگ های تحصیلی مدرسه است ممنون.

فیروزه احمدزاده         28 تير 1397

امیر محدودی         27 تير 1397
کتاب هااا حجمش رو کم کنید

حسین بختیاری         18 تير 1397
با سلام لطفاً در صورت امکان مولفین محترم کتاب های جغرافیا منابعی را که درتدوین کتاب مورد استفاده قرار داده اند همانند سایر کتب دبیرستان ذکر نمایند. در کتاب جغرافیای پایه دهم با اینکه درسی تحت عنوان «روش تحقیق و پژوهش در جغرافیا» وجود دارد خود کتاب هیچ منبعی برای مطالبش ذکر نکرده. در صورتی که ما از دانش آموز می خواهیم اگر مطلبی در کلاس ارائه می دهد با ذکر منبع و مستند باشد. و سئوال دانش آموز این است که چرا خود کتاب جغرافیا با ذکر منبع و مستند تهیه نشده ؟!!!!

صفحات : [1] 2