نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر می شود.

a/s         25 مرداد 1396
کتاب هایی که روشون ویژه اهل سنت نوشته اونارو همه میگیرن؟
    پاسخ : خير همان طور كه بر روي اين كتابها نوشته شده است اين كتاب ها فقط مخصوص دانش آموزان اهل سنت و اقليت هاي ديني است

م         24 مرداد 1396
آیا کتاب علوم پایه هفتم، هشتم و نهم فایل word آن موجود هست؟
    پاسخ : خير شما نمي توانيد از ورد يا pdf كتابهاي درسي استفاده نماييد زيرا تنها مرجع رسمی انتشار فایل کتاب های درسی،وب سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی به نشانی chap.sch.ir می باشد و با وب سایت ها، شرکت ها و موسساتی که بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره کل، اقدام به نشر و توزیع فایل های الکترونیکی به صورت online یا offline نمایند برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.

ساراگلچین فر         15 مرداد 1396
سلام، از کجا داستان های گوش کن و بگو کتاب فارسی پایه سوم را پیدا کنم؟ پایه چهارم و پنجم در بخش کتاب گویا هست اما پایه سوم فایلی وجود ندارد.
    پاسخ : شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه مواد آموزشي/كتاب گويا/کتاب گویای فارسی ابتدايي را باز كنيد و روي "كتاب گويا سوم ابتدایی" كليك كنيد تا باكس آن باز شود.

رضااحمدی         29 تير 1396
سلام. کتاب های کارودانش نظام جدید چرا تو پایگاه کتاب های درسی نیست؟؟؟ کی میذاربد؟؟؟
    پاسخ :  شما می توانید کتابهای کارودانش را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

بی نام         19 تير 1396
سلام و درود و عرض وقت بخیر! ببخشید کتاب های سمپادی دوره متوسطه ی نظری (نظام قدیم، دوم سوم و پیش دانشگاهی)، رو میشه داخل سایت برای دانلود قرار بدید!؟ با سپاس🙏🏻🌹
    پاسخ : شما می توانید کتابهای سمپاد را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

ناشناس         12 ارديبهشت 1396
سلام خسته نباشید پیش نویس کتاب روانشناسی پایه یازدهم رو نمیزارید داخل سایت ؟
    پاسخ : با سلام، شما می توانیددر بخش "کتاب های پایه یازدهم" به آدرس http://www.talif.sch.ir/index.php?page_id=290 پیش نویس کتابهای پایه یازدهم را مشاهده نمایید.

امیر ابراهیمی         27 بهمن 1395
با عرص سلام وخسته نباشید. با توجه به اینکه اشکالات کوچکی در بعضی از کتابها دیده میشه لطفا راهنمایی کنید چگونه اطلاع رسانی کنیم که در چاپ های بعدی این اشکالات رفع و اصلاح بشن
    پاسخ : با سلام شما می توانید از طریق رایانامه taliftalif.sch.ir یا admintalif.sch.ir پيشنهادات و توصيه هايتان را ارسال نمایید.

عای رضایی         5 بهمن 1395
ببخشید کتابای تکمیلی سمپاد کجان؟

محمد شریفی         4 بهمن 1395
سلام لطفا کتابهای دبیرستان نظام قدیم رشته ریاضی هم برای دانلود در سایت قرار دهید. باتشکر محمد از استان البرز
    پاسخ : شما می توانید کتابهای چاپ قدیم را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

نسرین بابایی         17 تير 1396
اصطلاحات فارسی در کتب زیست شناسی واقعا اموزش را مشکل میکنه چون درهرصورت در دانشگاه اصطلاحات لاتین استفاده میشه

احمد علی زارع بیدکی         14 تير 1396
خوب است.

حمید تهرانی         7 تير 1396
با سلام و عرض احترام پیش نویس کتاب جدید منطق دهم را چه وقت روی سایت می گذارید؟

محمدجواد         5 تير 1396
کتاب های هشتم سمپاد نیست!!!میشه راهنمایی کنید از کجا دانلودش کنم؟؟

سید حسن         16 فروردين 1396
سایت عالی ولی کتاب ها مشکل بخصوص ریاضی دوره دوم متوسطه

دانش آموز اصفهانی         16 فروردين 1396
خواهشا حجم کتابهای هشتم را کمتر کنید.

صفحات : [1] 2 3