نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر می شود.

دانیالی         30 آبان 1396
با سلا م خدمت اساتید اگر پیشنهادی در مورد یک بخش کتاب داشته باشیم چطور باید ارسال کنیم ؟
    پاسخ :  با سلام شما می توانيد از طريق رايانامه talif@talif.sch.ir يا admin@talif.sch.ir پيشنهادات و توصيه هايتان را ارسال نماييد.

ناشناس         30 آبان 1396
با سلام و خدا قوت خیلی خوب هست که کتابها را به صورت الکترونیکی در دسترس قرار دادید. بعصی وقتها بوده که کتاب در دسترس نبوده و از سایت شما برای دانلود استفاده کردم. ترجیحا اگر سی دی کتاب ها رو هم در دسترس قرار بدهید. بهتر می شود. با سپاس فراوان
    پاسخ : كاربر گرامي شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه/ مواد آموزشي/ كتاب هاي گويا را دانلود نماييد و يا
منوهاي پايين صفحه/ بسته آموزشي/ "قطعات آموزشي پشتيبان كتاب هاي درسي" را دانلود نماييد.

Saeedeh         23 آبان 1396
شماره تلفن براي تماس با دفترتون ميخوام
    پاسخ : شما مي توانيد از منو بالاي صفحه /"ارتباط با ما" راه هاي تماس با اين دفتر را مشاهده نماييد

علی آصفی         21 آبان 1396
من دبير کاروفناوری متوسطه اول هستم درکتاب پايه درسی هفتم صفحه ۱۰۹مطلبی است که چند ساله اشتباه چاپ ميشه کجا بايد اطلاع بدم؟با تشکر
    پاسخ : كاربر گرامي با دفتر تاليف كتاب هاي درسي فني و حرفه اي و كاردانش مكاتبه يا تماس بگيريد.

ر- رضایی         28 مهر 1396
سلام، چگونه باید مجوز استفاده از بخش هایی از کتاب های درسی برای استفاده در جزوه های کمک آموزشی کسب کرد؟
    پاسخ : كاربر گرامي با اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی مكاتبه يا تماس بگيريد.
تلفن: 88309261-4 ، داخلی 355
پست الکترونیکی: chap@roshd.ir

حسین صادقی         21 مهر 1396
سلام، نحوه خرید کتاب درسی از طریق سایت چگونه است؟ کتاب منطق دهم (تک فروشی ) متأسفانه در بازار موجود نیست. تشکر
    پاسخ : كاربر گرامي، به فروشگاه هاي انتشارات مدرسه مراجعه يا با شماره تلفن هاي 9-88800324 تماس حاصل نماييد.در ضمن خريد آنلاين محصولات مذكور از طريق سايت انتشارات مدرسه انجام مي شود.

محمد جدی         18 مهر 1396
سلام ببخشید.. کتابای دوم و سوم دبیرستان سالهای 92 93 مثله زیست 1 و شیمی و... رو از سایت میشه تهیه کرد اگه نه تو بایگانی هست؟ آیا میشه از یه جایی جلد های دست نخوردشو تهیه کرد؟ ممنون
    پاسخ : شما می توانیدpdf کتابهای سال هاي قبل را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.همچنين براي تهيه نسخه كاغذي با آن دفتر مكاتبه نماييد

a/s         25 مرداد 1396
کتاب هایی که روشون ویژه اهل سنت نوشته اونارو همه میگیرن؟
    پاسخ : خير همان طور كه بر روي اين كتابها نوشته شده است اين كتاب ها فقط مخصوص دانش آموزان اهل سنت و اقليت هاي ديني است

م         24 مرداد 1396
آیا کتاب علوم پایه هفتم، هشتم و نهم فایل word آن موجود هست؟
    پاسخ : خير شما نمي توانيد از ورد يا pdf كتابهاي درسي استفاده نماييد زيرا تنها مرجع رسمی انتشار فایل کتاب های درسی،وب سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی به نشانی chap.sch.ir می باشد و با وب سایت ها، شرکت ها و موسساتی که بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره کل، اقدام به نشر و توزیع فایل های الکترونیکی به صورت online یا offline نمایند برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.

ساراگلچین فر         15 مرداد 1396
سلام، از کجا داستان های گوش کن و بگو کتاب فارسی پایه سوم را پیدا کنم؟ پایه چهارم و پنجم در بخش کتاب گویا هست اما پایه سوم فایلی وجود ندارد.
    پاسخ : شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه مواد آموزشي/كتاب گويا/کتاب گویای فارسی ابتدايي را باز كنيد و روي "كتاب گويا سوم ابتدایی" كليك كنيد تا باكس آن باز شود.

رضااحمدی         29 تير 1396
سلام. کتاب های کارودانش نظام جدید چرا تو پایگاه کتاب های درسی نیست؟؟؟ کی میذاربد؟؟؟
    پاسخ :  شما می توانید کتابهای کارودانش را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

بی نام         19 تير 1396
سلام و درود و عرض وقت بخیر! ببخشید کتاب های سمپادی دوره متوسطه ی نظری (نظام قدیم، دوم سوم و پیش دانشگاهی)، رو میشه داخل سایت برای دانلود قرار بدید!؟ با سپاس🙏🏻🌹
    پاسخ : شما می توانید کتابهای سمپاد را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

ناشناس         12 ارديبهشت 1396
سلام خسته نباشید پیش نویس کتاب روانشناسی پایه یازدهم رو نمیزارید داخل سایت ؟
    پاسخ : با سلام، شما می توانیددر بخش "کتاب های پایه یازدهم" به آدرس http://www.talif.sch.ir/index.php?page_id=290 پیش نویس کتابهای پایه یازدهم را مشاهده نمایید.

امیر ابراهیمی         27 بهمن 1395
با عرص سلام وخسته نباشید. با توجه به اینکه اشکالات کوچکی در بعضی از کتابها دیده میشه لطفا راهنمایی کنید چگونه اطلاع رسانی کنیم که در چاپ های بعدی این اشکالات رفع و اصلاح بشن
    پاسخ : با سلام شما می توانید از طریق رایانامه taliftalif.sch.ir یا admintalif.sch.ir پيشنهادات و توصيه هايتان را ارسال نمایید.

عای رضایی         5 بهمن 1395
ببخشید کتابای تکمیلی سمپاد کجان؟

صفحات : [1] 2 3