نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر می شود.

لیلا شیرزاد         21 فروردين 1397
با عرض سلام و خسته نباشید در کتاب علوم پایه چهارم، درس بی‌مهره‌ها، صفحه‌ی ۸۵ در چندین جمله از حشرات و عنکبوت به عنوان جانور یاد شده که اشتباه می‌باشد. لطفا تصحیح نمایید. با تشکر
    پاسخ : كاربر گرامي تصوير مورچه در صفحه مورد نظر براي مقايسه آن با عنكبوت آورده شده است واگر به دقت متن درس خوانده شود ،ملاحطه مي كنيد ، كه عنكبوت در گروه عنكبوتيان قرار داردو در صفحه قبل نوشته شده كه مورچه در گروه حشرات است .با تشكر از تماس شما

علیرضا عباسپور         21 اسفند 1396
چگونه میتوانیم کتاب های درسی رشته هنر نظام 3-3-6را تهیه کنیم
    پاسخ :  شما می توانید کتابهای رشته هنر را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.

دانشجو معلم         28 بهمن 1396
سلام کتاب های پایه دوازدهم هنوز تألیف نشده اند؟
    پاسخ : كتابهاي پايه دوازدهم در دست تاليف است و پيش نويس اوليه اين كتابها در سايت(ستون سمت چپ صفحات/ پيش نويس كتابهاي دوازدهم) به مرور بارگذاري مي شود. اما نسخه نهايي كتاب هاي درسي پس از اعمال نظرات اعتبارسنجي ؛ويرايش ؛آماده سازي و حروف چيني و ... برروي سايت اداره كل نظارت بر چاپ و....بارگزاري خواهد شد كه بازه زماني آن در حدود اواسط شهريور 97 خواهد بود .

رسول قادری         23 بهمن 1396
باسلام من معلم دوره ی ابتدایی هستم می خواستم یک تحقیق تطبیقی روی کتاب های درسی قبل از سال 1380 و کتاب درسی حاضر انجام بدهم. اما کتاب های درسی قدیمی گیر نمیاد. چکار کنم؟ اگه راه چاره ای بلدید خواهشا بگید. ممنون
    پاسخ : كاربر گرامي با اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی مكاتبه يا تماس بگيريد.
تلفن: 88309261-4 ، داخلی 355
پست الکترونیکی: chap@roshd.i

ارمین خدایی         7 بهمن 1396
هیچ فیلم های اموزشیی وجود نداره برا این کتاب
    پاسخ : منظور شما كدام كتاب مي باشد؟
شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه/ بسته آموزشي/ "قطعات آموزشي پشتيبان كتاب هاي درسي" را دانلود نماييد. و يا منوهاي پايين صفحه/ مواد آموزشي/ كتاب هاي گويا را دانلود نماييد . همچنين از منوهاي بالاي صفحه/ گروه هاي درسي ، به سايت گروه رفته و فيلم ها و بسته هاي آموزشي را دانلود نماييد.

دانیالی         30 آبان 1396
با سلا م خدمت اساتید اگر پیشنهادی در مورد یک بخش کتاب داشته باشیم چطور باید ارسال کنیم ؟
    پاسخ :  با سلام شما می توانيد از طريق رايانامه talif@talif.sch.ir يا admin@talif.sch.ir پيشنهادات و توصيه هايتان را ارسال نماييد.

ناشناس         30 آبان 1396
با سلام و خدا قوت خیلی خوب هست که کتابها را به صورت الکترونیکی در دسترس قرار دادید. بعصی وقتها بوده که کتاب در دسترس نبوده و از سایت شما برای دانلود استفاده کردم. ترجیحا اگر سی دی کتاب ها رو هم در دسترس قرار بدهید. بهتر می شود. با سپاس فراوان
    پاسخ : كاربر گرامي شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه/ مواد آموزشي/ كتاب هاي گويا را دانلود نماييد و يا

Saeedeh         23 آبان 1396
شماره تلفن براي تماس با دفترتون ميخوام
    پاسخ : شما مي توانيد از منو بالاي صفحه /"ارتباط با ما" راه هاي تماس با اين دفتر را مشاهده نماييد

علی آصفی         21 آبان 1396
من دبير کاروفناوری متوسطه اول هستم درکتاب پايه درسی هفتم صفحه ۱۰۹مطلبی است که چند ساله اشتباه چاپ ميشه کجا بايد اطلاع بدم؟با تشکر
    پاسخ : كاربر گرامي با دفتر تاليف كتاب هاي درسي فني و حرفه اي و كاردانش مكاتبه يا تماس بگيريد.

ر- رضایی         28 مهر 1396
سلام، چگونه باید مجوز استفاده از بخش هایی از کتاب های درسی برای استفاده در جزوه های کمک آموزشی کسب کرد؟
تلفن: 88309261-4 ، داخلی 355
پست الکترونیکی: chap@roshd.ir

حسین صادقی         21 مهر 1396
سلام، نحوه خرید کتاب درسی از طریق سایت چگونه است؟ کتاب منطق دهم (تک فروشی ) متأسفانه در بازار موجود نیست. تشکر
    پاسخ : كاربر گرامي، به فروشگاه هاي انتشارات مدرسه مراجعه يا با شماره تلفن هاي 9-88800324 تماس حاصل نماييد.در ضمن خريد آنلاين محصولات مذكور از طريق سايت انتشارات مدرسه انجام مي شود.

محمد جدی         18 مهر 1396
سلام ببخشید.. کتابای دوم و سوم دبیرستان سالهای 92 93 مثله زیست 1 و شیمی و... رو از سایت میشه تهیه کرد اگه نه تو بایگانی هست؟ آیا میشه از یه جایی جلد های دست نخوردشو تهیه کرد؟ ممنون
    پاسخ : شما می توانیدpdf کتابهای سال هاي قبل را از سایت نشر و توزیع مواد آموزشی به آدرس chap.sch.ir دانلود نمایید.همچنين براي تهيه نسخه كاغذي با آن دفتر مكاتبه نماييد

a/s         25 مرداد 1396
کتاب هایی که روشون ویژه اهل سنت نوشته اونارو همه میگیرن؟
    پاسخ : خير همان طور كه بر روي اين كتابها نوشته شده است اين كتاب ها فقط مخصوص دانش آموزان اهل سنت و اقليت هاي ديني است

م         24 مرداد 1396
آیا کتاب علوم پایه هفتم، هشتم و نهم فایل word آن موجود هست؟
    پاسخ : خير شما نمي توانيد از ورد يا pdf كتابهاي درسي استفاده نماييد زيرا تنها مرجع رسمی انتشار فایل کتاب های درسی،وب سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی به نشانی chap.sch.ir می باشد و با وب سایت ها، شرکت ها و موسساتی که بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره کل، اقدام به نشر و توزیع فایل های الکترونیکی به صورت online یا offline نمایند برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.

ساراگلچین فر         15 مرداد 1396
سلام، از کجا داستان های گوش کن و بگو کتاب فارسی پایه سوم را پیدا کنم؟ پایه چهارم و پنجم در بخش کتاب گویا هست اما پایه سوم فایلی وجود ندارد.
    پاسخ : شما مي توانيد از منوهاي پايين صفحه مواد آموزشي/كتاب گويا/کتاب گویای فارسی ابتدايي را باز كنيد و روي "كتاب گويا سوم ابتدایی" كليك كنيد تا باكس آن باز شود.

صفحات : [1] 2 3 4